DERMALOG® TUOTTEET

DERMALOGilla ja iholla on samat komponentit:
Ihomme koostuu kolmesta tärkeästä komponentista, keramideista, kolesterolista sekä tyydyttyneistä rasvahapoista. DERMALOG®-perusvoiteiden koostumus jäljittelee ihon rakennetta: kutsumme sitä Aktiiviseksi farmakologiseksi vaikutukseksiTM, yhdistelmäksi ihon luonnollisia lipidejä:

- keramideja
- kolesterolia
- Prunus Amygdalus Dulcis Oil eli manteliöljyä

Tuotteita ilman haitallisia ainesosia
Ihonhoitoa ilman säilytysaineita, parabeeneja tai hajusteita. Ihonhoito, joka korjaa ihon suorjakerroksen vauriot palauttaen samalla ihon tasapainon ja normaalin uusiutumiskyvyn. Ihonhoito, joka on niin tehokas, mutta samalla niin hellä, että se sopii myös lapsellesi.

Hillitsee ihon kuivumista ja kutinaa

Aktiiviset ainesosat ylläpitävät ihon kosteustasapainoa sitomalla kosteutta sekä vahvistamalla luonnollisten rasvojen vaikutusta.

Pitkävaikutteinen

DERMALOG® tuotteiden sisältämät luonnolliset lipidit palauttavat ihon kosteustasapainon muodostamalla ihon pinnalle suojaavan kerroksen, joka estää kosteuden liiallista
erittymistä iholta.

Toimii nopeasti

DERMALOG® tuotteiden sisältämät luonnolliset lipidit korvaavat nopeasti ihon suojakerroksen vauriot palauttaen samalla sen tasapainon. Iho tuntuu sileälle ja pehmeälle.

TUOTTEET