Iholla tunnemme elämän

Harva tuskin ajattelee, että ihonhoito tarkoittaa samaa kuin parempi elämä. Toisaalta moni tietää varmaan miltä tuntuu, kun kaksi päivää lomasta on mennyt hukkaan kun iho on palanut auringossa tai lasten posket ovat paleltuneet hiihtomatkalla. Mieti mikä ero on suudella rohtuneita tai pehmeitä huulia.... Tämän vuoksi uskomme vilpittömästi, että hyvällä ihonhoidolla saa myös paremman elämän. Meidän onneksi monet ajattelevat näin ja he ovat ystävällisesti jakaneet tarinansa meille. Haluaisimme kuulla myös Sinun tarinasi. Lue lisää sivun lopusta.

Akin tarina

Työtä tekevät kädet

Käytän paljon käsiäni jokapäiväisessä työssäni, ja sen kyllä tuntee. Kädet kuivuvat ja  halkeilevat ja lisäksi ne kutisevat ja ovat kipeät. En käytä käsivoidetta, koska inhoan kun kädet ovat rasvaiset, eikä se ole kovin miehekästäkään - kärsin mieluummin. Vaimoni painostuksesta kokeilin DERMALOG® Lotionia. Se toimii eikä jätä käsiäni rasvaisiksi. Nyt kuivat kädet ovat mennyttä aikaa. Ja voinhan aina jättää väliin käsien rasvaamisen kun olen miesten pukukopissa. 

- Aki

Mervin tarina

Valmiina talven rientoihin

Viimeksi kun olimme hiihtomatkalla Lapissa oli USKOMATTOMAN kylmää. Lämpömittari näytti alle 25 miinusastetta. Se on aika kova paikka iholle ja varsinkin lapsille. Onneksi olin pakannut mukaan laukkuuni DERMALOG Skin-cureTM voidetta, koska kärsin itse kuivasta ihosta. Lapset saivat joka aamu kunnon kerroksen voidetta poskilleen. Vaikea arvailla mitä olisi tapahtunut, jos en olisi toiminut näin, mutta lapset joka tapauksessa laskettelivat ja leikkivät lumessa ja nauttivat lomastaan. En uskalla ajatellakaan, miltä olisi tuntunut, jos olisimme joutuneet olemaan sisällä suurimman osan lomasta. 

- Mervi

Pian tarina

Käsi-ihottuma

Työskentelen jalkahoitajana ja käteni ovat jatkuvasti kosketuksissa veden kanssa. Jatkuva peseminen aiheuttaa käsiini ihottumaa. Iholleni ilmestyy pienille alueille kutisevia rakkuloita, kädet kuivuvat, punoittavat ja näyttävät siltä, kuin niissä olisi ihottumaa. Se on erittäin ärsyttävää ja vaikuttaa jokapäiväiseen työntekoon. Onneksi voin hoitaa iho-oireitani DERMALOG Skin-cureTM voiteella. Käytän sitä 3-4 kertaa päivässä kun oireet ovat pahimmillaan ja jo muutaman päivän kuluttua kädet tuntuvat paremmilta. Kun oireet ovat helpottaneet, käytän voidetta kerran päivässä. Olen kokeillut ja käyttänyt montaa eri perusvoidetta sekä kortikosteroidivoiteita ja muita voiteita, mutta Skin-cureTM on ollut ehdottomasti minulle paras voide ja tuottanut parhaimman tuloksen. 

- Pia

Cecilien tarina

Turvallista huolenpitoa

Minulla on kaksi pientä poikaa, vanhempi on 4-vuotias ja nuorempi on 6 kuukauden ikäinen. Minulle on tärkeää, että he eivät altistu hajusteille tai parabeeneille kun levitän heidän iholleen päivittäin perusvoiteita esim.  vaippa-aluetta hoidettaessa. Parabeenittomia ja hajusteettomia voiteita on kyllä helppo löytää, mutta aina ei ole helppoa selvittää, ovatko ne tarpeeksi hyviä. Olin iloisesti yllättynyt kun löysin DERMALOGin, iho tuntuu paremmalle, voide ei tahmaa ja Joutsenmerkin johdosta voin olla täysin varma, että tuotteeseen ei ole lisätty mitään haitallista. Nyt on yksi huoli vähemmän.

- Cecilie

Ninan tarina

Tuoksuyliherkkyys

Kärsin lievästä tuoksuherkkyydestä ja ihoni punoittaa, jos käytän hajustetta sisältävää deodoranttia. Hajustettu deodorantti ei kirvele, mutta ei ole kovin kauniin näköistä käyttää hihatonta mekkoa. Olen kokeillut useita tuoksuttomia deodorantteja, mutta mielestäni niiden vaikutus ei kestä kovin kauaa ja pelkään, että deodorantti pettää. Valittavanani onkin ollut joko punaiset kainalot tai kevyt hien haju. Ei kovin hauskaa. Kokeilin DERMALOG® Antiperspiranttia, se toimii ja on hajusteeton. Siitä olen niin onnellinen. Erityisesti nyt kun on kesä ja kuuma. 

- Nina

Brittan tarina

Kuiva ja herkkä iho

Minulla on erittäin kuiva ja herkkä iho ja pyrin välttämään tuotteita joissa on parabeeneja ja säilytysaineita. Pelkkä vesi ei riitä minulle peseytymiseen ja olenkin erittäin iloinen, kun löysin apteekin suosittelemana DERMALOG® Body Washin. Se on mieto mutta toimiva. Se on hellävarainen, parabeeniton, täysin tuoksuton eikä kuivaa ihoa. Vihdoin olen löytänyt pesunesteen, jota voin käyttää ilman ongelmia.  

- Britta

Kerro meille DERMALOG-tarinasi

Haluamme mielellään kuulla Sinun tarinasi DERMALOGista, myös kuvat ovat tervetulleita. Kuinka DERMALOG auttoi Sinua? Mitä perusvoidetta Sinä suosittelisit? Auta muita kertomalla Sinun parhaat käytännön vinkit ja kokemukset. Lataa tarinasi tästä, jos päätämme julkaista ja käyttää tarinaasi, palkitsemme Sinut DERMALOG-tuotepaketilla (arvo n. 50 €).

 

 

Lähetä meille sinun tarinasi