Ihossa on kyse pehmeistä arvoista

Terve ja pehmeä iho on tärkeä osa hyvinvointia. Se on meidän kilpi joka suojaa meitä vedeltä, kylmyydeltä ja kuumuudelta. Ihon kautta tunnemme hyväilyn, suudelman tai äidin suojelevan käden lämmön. Ihomme kautta tunnemme elämän. Monia syitä, jonka vuoksi ihosta tulee huolehtia. Ihon hyvinvointi  olikin lähtökohta, kun kaksi tanskalaista ihotautilääkäriä kehittivät DERMALOGin vuonna 1993. Miten kehittää ihonhoitotuotteita, jotka suojaavat ja hoitavat ihoa? Ilman kemikaaleja, ilman mitään muuta kuin mikä on hyvää herkälle pohjoismaiselle iholle? Siitä lähtien DERMALOG® on onnistuneesti auttanut meitä pohjoismaalaisia saamaan pehmeän ihon ja hyvinvoivat hiukset. Tutustu sivuillamme tuotteisiimme. Löydät varmasti juuri sinulle sopivan tuotteen.  

Anna ihosi nauttia meidän luonnollisesta lähestymistavastamme

Me täällä DERMALOGilla uskomme, että ihoa pitää helliä ja huolehtia juuri sillä, mikä on luonnollista iholle. Tämän vuoksi et löydä DERMALOG® tuotteista parabeeneja, hajusteita, väriaineita, hormoneihin vaikuttavia aineita tai säilytysaineita. Tuotteidemme koostumus on luotu jäljittelemällä ihon omaa rakennetta niin, että ne toimivat heti ja pitkään, jättämättä jälkeensä mitään muuta kuin pehmeän ihon. Voit turvallisin mielin käyttää DERMALOGia jos kärsit ihottumasta, psoriasiksesta tai muusta ihosairaudesta - myös lapsellesi. DERMALOG® sopii kaikille - myös ympäristölle.

Ihonhoito valitaan

Ihotyypin mukaan

Ihon sisältämät luonnolliset lipidit ovat tärkeä osa ihon luonnollista suojakerrosta. Jos ihon luonnolliset lipidit pestään pois, iho kuivuu ja ihon suojakerros halkeilee. Joillakin ihmisillä on vähemmän ihon luonnollisia lipidejä. Heillä on herkkä iho ja iho kuivuu huomattavasti helpommin.  Ikääntyvillä ja ihosairauksista kärsivillä (atoopikoilla ja prosiaatikoilla) on ihossa vähemmän luonnollisia lipidejä.

Ikä

DERMALOG® tuotteet on tehty puhtaista raaka-aineista ilman hajusteita ja parabeenejä. Tuotteet sopivat kaiken ikäisille, myös perheen pienimmille. Ikääntyessä ihon luonnolliset lipidit vähenevät ja iho kuivuu helpommin. Käyttämällä päivittäin luonnollisia lipidejä sisältäviä DERMALOG® perusvoiteita ennaltaehkäiset ihon kuivumisen ja kutinan. 

Ihonhoito

Vartalon eri alueet kaipaavat erilaista ihonhoitoa. Kasvovoide ei saisi olla rasvainen eikä aiheuttaa aknea. Lisäksi sen tulisi sopia meikin alle. DERMALOG® Lotion ja DERMALOG® Emulsiovoide sopivat erinomaisesti niin vartalolle kuin kasvoillekin. Kädet puolestaan kaipaavat erityistä huolenpitoa, koska ne ovat usein kovan rasituksen alla ja niitä pestään usein. DERMALOG® Skin-cureTM on hyvä valinta kuivien käsien hoitoon. Kuiville jaloille ja säärille suosittelemme DERMALOG® Rasvaista emulsiovoidetta. 

Aktiivinen ihonhoito

Hillitsee ihon kuivumista ja kutinaa

koska aktiiviset ainesosat ylläpitävät ihon kosteustasapainoa sitomalla kosteutta sekä vahvistamalla luonnollisten rasvojen vaikutusta.

Pitkävaikutteinen

koska tuotteiden sisältämät luonnolliset lipidit palauttavat ihon kosteustasapainon muodostamalla ihon pinnalle suojaavan kerroksen, joka estää kosteuden liiallista erittymistä iholta.

Toimii nopeasti

koska tuotteiden sisältämät luonnolliset lipidit korvaavat nopeasti ihon suojakerroksen vauriot palauttaen samalla sen tasapainon. Iho tuntuu sileälle ja pehmeälle.