1. Käyttämällä hilseshampoota vähennät riskiä saada hilsettä

Käytämme usein hilseshampoota vasta kun huomaamme hilseen. Ärsyttävä valkoinen hilse estää sinua käyttämästä tummaa suosikkipaitaasi. Ostat hilseshampoon ja hoidat ongelman. Mutta miksi antaa asian mennä niin pitkälle? Jos sinulla on taipumusta hilseeseen, sinun kannattaa käyttää hilseshampoota 1-2 kertaa viikossa - etenkin jos se on tehokas ja hellävarainen kuten DERMALOG® Hilseshampoo. Se estää hilseen muodostumista ja vähentää näin ollen riskiä saada hilsettä.

Dermalogik #1
Dermalogik #2

2. Käsillä tekeminen on hauskaa!

Jos rakastat käsillä tekemistä, älä anna minkään estää sinua. Se mikä on hyväksi mielelle, ei välttämättä aina ole hyväksi käsille. Puutarhatyö on hyvä esimerkki: multa, vesi ja työkalut eivät auta pitämään käsiäsi pehmeinä. Älä anna sen lannistaa sinua. Käytä käsien pesuun hellää ja hoitavaa pesunestettä ja rasvaa kädet hyvällä perusvoiteella. Käytä esimerkiksi DERMALOG Pesunestettä ja DERMALOG Rasvaista emulsiovoidetta. Kädet rakastavat niitä ja ovat valmiina uusia koitoksia varten.

3. Jos löydät Joutsenmerkityn tuotteen, valitse se!

Kun olet ostamassa iho- ja hiustuotteita, kannattaa etsiä Joutsenmerkittyjä tuotteita. Joutsenmerkki takaa, ettei tuotteesta löydy haitallisia raaka-aineita ja voit hyvillä mielin käyttää tuotetta omalle ja lapsen iholle. DERMALOG® on Joutsenmerkitty tuotesarja. Tämä tarkoittaa, että tuotteet eivät sisällä parabeeneja, hajusteita tai muita aineita, jotka eivät ole hyväksi iholle tai hiuksille. Ainoa poikkeus on Hilseshampoo, joka on myös parabeeniton ja hajusteeton, mutta vaikutusmekanisminsa johdosta sille ei voida myöntää Joutsenmerkkiä. Tämä koskee yleisesti kaikkia hilseshampoita.

Dermalogik #3
Dermalogik #4

4. Atooppinen iho tarvitsee rasvaamista, rasvaamista ja vielä enemmän rasvaamista

Atooppinen ihottuma tai lasten atooppinen ekseema on yleisin krooninen lastentauti. Atooppinen ihottuma aiheuttaa kutinaa sekä erittäin epämukavaa ja ärsyttävää oloa. Atooppista ihottumaa ei voi parantaa, mutta oireita voi helpottaa. Perusvoiteet ovat tässä tärkeässä osassa ja on suositeltavaa, että käytät korkean rasvaprosentin omaavaa ja hajustamatonta perusvoidetta, esim. DERMALOG® Rasvainen emulsiovoidetta tai DERMALOG® Skin-cureTM voidetta atooppisen ihottuman hoitoon. Levitä voidetta ärtyneelle ihoalueelle kaksi kertaa päivässä, aamuin ja illoin. Hoitoa on tärkeä jatkaa myös oireiden helpottaessa, kun ihottuma on rauhoittunut. Säännöllinen rasvaaminen pitää ihon ehjänä ja hyvinvoivana ja estää mahdolliset uudet ihottumat. Lisäinfoa atooppisesta ihottumasta ja sen hoidosta saat lähimmästä apteekistasi tai lääkäriltäsi.

5. Perusvoiteen pitää vaikuttaa heti

Kuiva iho kirvelee, kutiaa ja on arka. Tästä olotilasta ei halua kärsiä yhtään kauemmin kuin on pakko. Tämän vuoksi perusvoiteen pitää vaikuttaa heti - ja näin DERMALOG® tekee. Me kutsumme sitä Aktiiviseksi farmakologiseksi vaikutukseksiTM. Kun ihon oman suojakerroksen lipidit puuttuvat, iho tuntuu kuivalta ja kireältä. DERMALOG®-perusvoiteiden koostumus jäljittelee ihon rakennetta ja sisältää iholle tärkeitä lipidejä. Lipidit sekä muut luonnolliset rasvat korjaavat nopeasti ihon suojakerroksen vauriot palauttaen samalla ihon tasapainon ja normaalin uusiutumiskyvyn. Iho tuntuu heti pehmeältä ja sileältä. Lue lisää Aktiivisesta Farmakologisesta VaikutuksestaTM klikkaamalla ihonhoitoa.

Dermalogik #5